سلسله نشست‌های هم‌اندیشی تخصصی و کارگاه آموزشی در خصوص آموزش‌های کوتاه مدت مهارتی علمی کاربردی در سطح واحدهای استانی و مراکز تابعه (منطقه‌ای) برگزار می‌شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، سلسله کارگاه آموزشی با عنوان «آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت مهارتی» با ارائه سرکار خانم دکتر میرجمالی و آقای مهندس طنابی و با حضور رئیس و رابطان واحدهای استانی و مراکز آموزشی مناطق نه گانه دانشگاه برگزار می‌شود.

به گفته خانم دکتر میرجمالی "مدیر کل دفتر آموزش های کوتاه مدت" نظر به اهمیت و جایگاه آموزش‌های کوتاه مدت در نظام آموزش علمی کاربردی به ویژه در اسناد بالادستی دانشگاه و نیز تأکیدات رئیس محترم دانشگاه بر ترویج این نوع از آموزش‌های مورد نیاز جامعه و بازار کار مقرر شد سلسله نشست­‌های هم‌­اندیشی تخصصی و کارگاه آموزشی در مناطق نه گانه دانشگاه برگزار شود. موضوع مباحث ارائه شده در این کارگاه آشنایی مراکز آموزشی با سامانه ساتب، مجموعه قوانین و ضوابط، دستورالعمل و فرم‌های دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی، شیوه اخذ مجوز و گزارش آماری از عملکرد مراکز علمی کاربردی در خصوص دوره‌های کوتاه مدت می‌باشد.

وی افزود: در پایان هر کارگاه آموزشی، جلسه پرسش و پاسخ وجود دارد که بنا داریم با آسیب‌شناسی دقیق به سوالات و مشکلات جامعه هدف پاسخ جامع داده شود.

شایان ذکر است  به دلیل تعدد مراکز آموزشی منطقه یک دانشگاه و اهمیت موضوع و پاسخگویی بهتر دو کارگاه آموزشی با محوریت استان­‌های البرز و تهران شرق در آن منطقه و سومین جلسه نشست و کارگاه آموزشی یادشده در منطقه 5 دانشگاه با دبیری استان ایلام در روز چهارشنبه مورخ 31 شهریورماه برگزار شد.