ظرفیت‌سنجی دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی انجام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، بر اساس ظرفیت­‌سنجی به عمل آمده از مراکز آموزش علمی کاربردی و مجری دوره‌­های کوتاه مدت علمی کاربردی در سطح واحدهای استانی دانشگاه و در نظر گرفتن امکان‌سنجی مربوط، ظرفیت مراکز آموزش علمی کاربردی در دوره­‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در سال 1400 حدود 65000 مهارت­‌جو برآورد شد.

دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت نیازسنجی آموزشی و ظرفیت­‌های بالقوه استانی و به منظور هدفمند نمودن اجرای دوره­‌های کوتاه مدت و سهولت در صدور مجوز قطعی به مجریان غیر علمی کاربردی، برنامه‌­های توسعه فعالیت‌های سال 1400 مراکز آموزش علمی کاربردی واحدهای استانی سراسر کشور در حوزه آموزش‌های کوتاه مدت اخذ و ظرفیت پیش‌­بینی شده واحدهای استانی برای اجرای دوره‌های کوتاه مدت در سال جاری قریب به 65000 نفر برآورد شده است.

وی افزود: جمع کل دوره‌­های درخواستی مراکز آموزشی 1720 دوره کوتاه مدت بوده که از این میان 39% دوره تک درس، 38% تک پودمان و 23% دوره آزاد می باشد. بر این اساس واحدهای استانی تهران شرق و البرز بیشترین سهم را به نسبت سایر واحدهای استانی دانشگاه داشته و مناطق یک، سه و هفت در میان مناطق 9گانه دانشگاه در ظرفیت‌­سنجی اخیر، بالاترین سهم از ظرفیت پیش‌­بینی شده را به خود اختصاص داده­‌اند.

در خاتمه معاون آموزشی دانشگاه گفت: توصیه می‌شود مراکز آموزش تحت نظارت دانشگاه حداقل به میزان 20 درصد ظرفیت اسمی دوره‌های مقطع‌دار (بلند مدت) در زمینه دوره‌های کوتاه مدت فعالیت‌های هدفمند داشته باشند.