دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت برگزاری دوره‌های مشترک کوتاه مدت با هلدینگ‌های مطرح اعلام آمادگی کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص اعلام آمادگی دانشگاه در برگزاری دوره‌های کوتاه مدت کاربردی با همکاری هلدینگ‌های مطرح کشور خبر داد.

معاون آموزشی دانشگاه در این باره گفت: مراتب اعلام آمادگی دانشگاه جهت تحقق این مهم به اطلاع اکثر مدیران  محترم عامل و یا روسای هیات مدیره هلدینگ‌ها رسیده است و مشتاقانه منتظر دریافت پیشنهادات همکاری دو جانبه در این خصوص هستیم.

وی ضمن اشاره به پتانسیل قابل توجه دانشگاه در حوزه آموزش‌های مهارتی و برخورداری از قریب به 600 مرکز آموزشی، 30 هزار مدرس فعال، 800 عنوان برنامه درسی دوره آموزشی کوتاه مدت مصوب و حدود 2 میلیون دانش‌آموخته، بر اهمیت و نقش آموزش‌های کوتاه مدت در بخش مهارت آموزی، اشتغال و ارتقای شغلی افراد تأکید کرد.

دکتر جلالی جواران در پایان افزود: همکاری متقابل دانشگاه با هلدینگ‌ها در زمینه آموزش‌های مهارتی می‌تواند گامی موثر در جهت تربیت نیروهای مهارتی و بازآموزی نیروی انسانی در حوزه‌های مختلف (صنعتی، کشاورزی و اقتصادی) باشد.