کارگاه آموزشی دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در سطح منطقه ۵ برگزار شد

به گزارش روابط عمومی واحد استانی ایلام، کارگاه آموزشی دوره­‌های کوتاه مدت علمی کاربردی با حضور رؤسا و معاونین مراکز آموزش علمی کاربردی و همچنین رابطین دوره­‌های آموزشی کوتاه مدت واحدهای استانی دانشگاه، به همت واحد استانی ایلام برگزار شد.

این کارگاه آموزشی به صورت مجازی برگزار شد و در ابتدای جلسه دکتر جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه ضمن تأکید بر اهمیت دوره­‌های کوتاه مدت در پیشبرد اهداف دانشگاه و به ویژه توسعه آموزش­‌های مهارتی گفت: خوشبختانه با تلاش مجموعه علمی کاربردی این دوره­‌های آموزشی که به صورت تک‌پودمان، تک‌درس و دوره‌­های آزاد ارائه می‌­شوند که مورد استقبال جامعه واقع شده است.

دکتر جلالی جواران افزود: امروز نیاز به آموزش­‌های مهارتی بیش از هر دوره‌­ای در جامعه احساس می شود و هم‌گام با تغییر نیازهای آموزشی در سطح جامعه، دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف ارتقاء سطح دانش و مهارت دانشجویان و متقاضیان شیوه آموزش خود را بروز می­کند. وی ضمن تقدیر از برخی واحدهای استانی در ارائه دوره­‌های آموزشی کوتاه مدت، خواهان تلاش هرچه بیشتر واحدهای استانی منطقه 5 برای گسترش و توسعه هرچه بیشتر و بهتر دوره‌­های آموزشی مورد نیاز منطقه شد.

در ادامه مدیرکل دفتر آموزش­‌های کوتاه مدت دانشگاه ضمن تشکر از واحد استانی ایلام جهت پیشگامی در برگزاری این کارگاه آموزشی، به ارائه گزارشی از عملکرد استان­‌های ایلام، کرمانشاه، کردستان، لرستان به عنوان استان­‌های ذیل منطقه 5 دانشگاه پرداخت و ضمن ارائه گزارش عملکرد این استان­‌ها خواستار تلاش هرچه بیشتر ایشان شد.

دکتر میرجمالی در ادامه با تشریح آئین­‌نامه­‌ها و قواعد حاکم بر دوره­‌های آموزشی کوتاه مدت، به مراحل ثبت درخواست و اخذ مجوز برگزاری دوره کوتاه مدت توسط مراکز آموزشی پرداخت و از رایزنی با سازمان اداری و استخدامی کشور به منظور ارائه­ آموزش‌­های مهارتی به دوایر و ادارات دولتی خبر داد.

در پایان نحوه استفاده از سامانه ساتب و ثبت فضای آموزشی و مشخصات مرکز، نحوه انتخاب دوره‌­ها، ثبت دوره‌­های تدوین شده، نحوه تعیین شهریه و چگونگی ثبت نام متقاضیان شرکت در دوره توسط مهندس طنابی (کارشناس مسئول سامانه ساتب) ارائه شد.