کارگاه آموزشی دوره های کوتاه مدت علمی کاربردی خاص منطقه ۹ برگزار شد

کارگاه آموزشی دوره­ های کوتاه مدت علمی کاربردی در تاریخ 1400/07/17 به صورت مجازی برای واحدهای استانی منطقه 9 دانشگاه جامع برگزار گردید. این کارگاه توسط دفتر آموزش ­های کوتاه مدت دانشگاه؛ با همکاری واحد استانی خراسان رضوی و مشارکت واحدهای استانی خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان برگزار گردید.

در این جلسه رؤسا، معاونین علمی و رابطین آموزش ­های کوتاه مدت واحدهای استانی، همچنین روسا و رابطین دوره ­های کوتاه مدت مراکز آموزش علمی کاربردی منطقه 9 حضور داشتند.

پس از خیر مقدم آقای دکتر تشکری رئیس واحد استانی خراسان رضوی و دبیر محترم منطقه 9، آقای دکتر جلالی معاون محترم آموزشی دانشگاه طی سخنانی بر اهمیت دوره­ های کوتاه مدت در دانشگاه تاکید کردند. ایشان با تاکید بر اینکه برگزاری دوره­ های مقطع دار در دانشگاه بسیار پر رنگ بوده، عنوان نمودند که برگزاری دوره ­های کوتاه مدت از اهمیت بسیار کمی برخوردار بوده است. در همین خصوص یک از وظایف اصلی دانشگاه مغفول مانده که بایستی در آینده به این امر مهم در دانشگاه توجه ویژه­ای گردد.

در ادامه سرکار خانم دکتر میرجمالی مدیرکل محترم دفتر آموزش ­های کوتاه مدت دانشگاه با تائید سخنان معاون محترم آموزشی دانشگاه، بر اهمیت برگزاری دوره­ های کوتاه مدت در دانشگاه تأکید نمودند. در همین خصوص خواستار توجه ویژه واحدهای استانی به این موضوع شدند.

پس از آن مهندس طنابی از همکاران محترم دفتر آموزش های کوتاه مدت دانشگاه، به تشریح و توضیح سامانه ساتب دانشگاه پرداختند. در پایان نیز توسط خانم دکتر میرجمالی و مهندس طنابی، به پرسش ها و سوالات همکاران واحدهای استانی و مراکز منطقه 9 پاسخ داده شد.