اولویت‌های پژوهشی دفتر آموزش‌های کوتاه مدت اعلام شد

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۴ کد : ۵۷۲۱۷ اخبار دفتر

بر اساس مصوبه شورای پژوهش و فناوری اولویت‌های پژوهشی مورد حمایت دانشگاه جهت پایان نامه‌های دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری؛ موارد مشروحه زیر به عنوان اولویت‌های پژوهشی با محوریت آموزش‌های کوتاه مدت­ بر روی سایت https://uastartup.uast.ac.ir قرار گرفته است و قابل پیشنهاد جهت انجام توسط دانشجویان ذیربط می‌باشد.

محورهای پژوهشی اولویت‌دار:

• مطالعه تطبیقی آموزش‌های عالی کوتاه مدت در ایران و جهان با تأکید بر اجرای موفق این نوع آموزش‌ها در کشورهای پیشرفته صنعتی.
  • بررسی میزان اثربخشی آموزش‌های کوتاه مدت ارائه شده توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی بر افزایش کارایی و ارتقای بهره‌وری شغلی فراگیران.
  • نیازسنجی آموزش‌های کوتاه مدت (با تأکید بر آینده‌پژوهی و طراحی الگوی مناسب برای اجرا در دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی)
  • بررسی راهکارهای ارتقای کیفیت در اجرای آموزش‌های عالی کوتاه مدت مهارتی.

علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر میتوانند با شماره تماس 82774448 و یا 82774451 تماس حاصل فرمایند.