کارگاه آموزشی توسعه دوره‌های کوتاه مدت مهارتی ویژه مناطق ۲ و ۸ دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، کارگاه آموزشی توسعه دوره‌های کوتاه مدت برای رؤسا، معاونین علمی، کارشناسان آموزش‌های کوتاه مدت و مراکز تحت نظارت منطقه 2 دانشگاه استان‌های گیلان، گلستان و مازندران و منطقه 8 دانشگاه استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به صورت مجازی برگزار شد.

دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ابتدای این نشست ضمن تاکید بر ضرورت توسعه آموزش‌های کوتاه مدت مهارتی گفت: واحدهای استانی دانشگاه با توجه به پتانسیل‌های موجود در منطقه باید توجه ویژه‌ای به حوزه‌هایی مانند گردشگری داشته باشند.

معاون آموزشی دانشگاه ادامه داد: روسای واحدهای استانی می­توانند با تعامل سازنده با ادارات، سازمان‌ها و نهادها آموزش‌های کوتاه مدت مورد نیاز بخش‌های مختلف دولتی و خصوصی را طراحی و اجرا نمایند.

وی در پایان سخنانش خواستار نظارت کافی بر اجرای دوره‌های کوتاه مدت در راستای کیفیت بخشی به این دوره‌ها شد.

دکتر عبدالرضا شیخ‌الاسلامی دبیر شورای هماهنگی منطقه 2 و رئیس واحد استانی مازندران در ادامه این نشست نیز طی سخنانی بر اهمیت مهارت­آموزی برای حل مشکل اشتغال تاکید و بر ضرورت نیازسنجی جهت طراحی دوره‌های کوتاه مدت مهارتی تاکید کرد.

دکتر محسن شمسی دبیر شورای هماهنگی منطقه 8 و رئیس واحد استانی کرمان سخنران بعدی این نشست بود که ضمن تأکید بر استقبال گسترده از آموزش‌های کوتاه مدت در سطح جامعه و اهمیت این دوره‌ها در مهارت­آموزی به ارائه گزارشی از برگزاری 45 دوره آموزشی کوتاه مدت در منطقه 8 استان‌های کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان و تجارب کسب شده پرداخت.

دکتر سیده خدیجه میرجمالی مدیرکل دفتر آموزش‌های کوتاه مدت در ادامه ضمن اشاره به تأکید مسئولین محترم دانشگاه بر اهمیت و توجه ویژه به آموزش­های کوتاه مدت و توسعه همه­جانبه کمی و کیفی این دوره­ها به تشریح قوانین و مقررات دوره­های کوتاه مدت و توضیح انواع دوره‌های کوتاه مدت مهارتی پرداخت و در خصوص اعتباربخشی دوره‌های کوتاه مدت مهارتی سخن گفت.

در پایان کلیه فرایند مربوط به ثبت درخواست دوره‌های کوتاه مدت مهارتی تا صدور مجوز، شیوه ویرایش اطلاعات در سامانه ساتب تشریح شد و این نشست با پاسخگویی به پرسش‌های مخاطبان به کار خود پایان داد.