کارگاه آموزشی دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در سطح مناطق ۶ و ۷ برگزار شد

۱۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۳ کد : ۵۷۸۴۲ اخبار دفتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی کارگاه آموزشی دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی با حضور آقای دکتر جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، روسا، معاونین علمی، رابطین آموزش‌های کوتاه مدت واحدهای استانی و مراکز آموزش علمی کاربردی مناطق 6 و 7 بصورت مجازی برگزار گردید.

در ابتدای این کارگاه معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این کارگاه بویژه همکاران دفتر آموزش‌های کوتاه مدت و مناطق 6 و 7 بیان نمود دانشگاه جامع علمی کاربردی از سال 1371 با هدف آموزش‌های مهارتی تشکیل شد، اساسنامه دانشگاه یک اساسنامه بسیار پیشرفته و برای پوشش قرار دادن آموزش در دو حوزه کوتاه مدت و بلند مدت در جامعه می‌باشد تاکنون نیز اقدامات خوبی از سوی دانشگاه صورت پذیرفته است. وی اشاره نمود دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیش از 2 میلیون دانش‌آموخته و 200 هزار دانشجو توانسته است گام‌های موثری جهت مهارتی شدن جامعه بردارد.

دکتر جلالی در ادامه اظهار نمود خوشبختانه با تلاش مجموعه علمی کاربردی دوره‌های آموزش کوتاه مدت که به صورت تک پودمان، تک درس و آزاد ارائه می‌شود مورد استقبال جامعه قرار گرفته است. وی اظهار نمود این دوره‌ها باعث درآمدزایی مراکز آموزشی می‌باشد و مراکز آموزشی می‌بایست از ظرفیت‌های موجود در استان استفاده نمایند و در راستای ماموریت خود نسبت به برگزاری این دوره‌ها اقدام نمایند.

در ادامه این کارگاه دبیر منطقه 6 دانشگاه جامع علمی کاربردی آقای دکتر شایق‌بروجنی ضمن تشکر از برگزارکنندگان این کارگاه عمده‌ترین مشکل جهت عدم برگزاری این دوره‌ها از سوی مراکز را، عدم امکان رقابت و ارزش‌بخشی به گواهینامه‌های دوره‌های کوتاه مدت از سوی دستگاه‌ی اجرایی دانست و به بیان نقطه نظرات در این زمینه پرداخت.

آقای دکتر هنر معاون علمی استان فارس به نمایندگی از آقای دکتر دانش‌منش دبیر منطقه 7 دانشگاه ضمن تشکر از معاون آموزشی و دست‌اندرکاران برگزاری کارگاه و همکاران دفتر آموزش‌های کوتاه مدت ضمن تاکید بر ارزش‌گذاری بر گواهینامه‌های دوره‌های کوتاه مدت، خواستار تشویق و ترغیب مراکز و امتیاز قرار دادن در سطح‌بندی برای آندسته از مراکز آموزشی که در اجرای دوره‌های کوتاه مدت مشارکت می‌نمایند شد.

در ادامه خانم دکتر میرجمالی مدیرکل محترم دفتر آموزش‌های کوتاه مدت ضمن تشریح آیین‌نامه‌ها و شیوه‌نامه‌های ابلاغی به ارائه گزارش عملکرد استان‌ها در سطح مناطق 6 و 7 دانشگاه پرداخت و خواستار تلاش هرچه بیشتر آنان گردید.

در پایان آقای مهندس طنابی توضیحاتی در خصوص فرایند ثبت درخواست دوره‌های کوتاه مدت توسط مراکز آموزشی درسامانه ساتب پرداخت و در انتها نیز به سوالات مراکز آموزشی پاسخ داده شد.