۱۸ عنوان دوره کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور تصویب شد

۰۱ دی ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۲ کد : ۵۸۵۶۵ اخبار دفتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، پنجاه و چهارمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه از صدور مجوز اجرای 18 عنوان دوره کوتاه مدت علمی کاربردی در گروه‌های آموزشی صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر برای 10 واحد متقاضی در 7 استان مختلف خبر داد و افزود این دوره‌ها ظرفیت آموزش قریب به 1035 مهارت‌جوی واجد شرایط را بر عهده دارند.

دکتر کشت‌کار به متقاضیان اجرای دوره‌های آموزشی کوتاه مدت دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و گفت علاوه بر مراکز آموزش علمی کاربردی، سایر مؤسسات آموزشی از جمله موسسه آموزش عالی آزاد چتر دانش با زمینه فعالیت در حوزه وکالت و حقوق متقاضی اجرای این دوره‌ها هستند.

ایشان در پایان افزود: فهرست مجوزهای صادره دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی نشست مذکور به شرح جدول ذیل می‌باشد، که متعاقباً با صدور موافقت‌نامه رسمی به هر واحد استانی دانشگاه ابلاغ می‌گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاع بیشتر از کم و کیف مشخصات دوره‌های مذکور می‌توانند با واحد استانی مربوطه تماس حاصل فرمایند.

عنوان دوره کوتاه مدت

اصفهان

هویت برند - بازیابی اطلاعات - تولید گز - عصاری روغن‏های بکر - فناوری تولید پشمک - فناوری تولید سوهان

بوشهر

عکاسی عمومی

تهران غرب

مدیریت اجرایی - گرایش بازاریابی و فروش - مشاوره حقوقی در امور مدنی - خدمات مشاوره حقوقی

برندسازی و تجاری‏‌سازی

لرستان

رنگ آمیزی مو (ویژه بانوان) - کارگاه پیرایش موی زنانه - کارگاه ریباندینگ موی سر زنانه - کارگاه فر کردن موی زنانه

مازندران

نوازندگی موسیقی مازندرانی - دمنوش گیاهان دارویی

همدان

طراحی دکوراسیون داخلی فضاهای مسکونی

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاع بیشتر از مشخصات دوره‌های یاد شده با واحدهای استانی مربوطه تماس حاصل نمایند و یا از طریق سامانه ساتب (https://sateb.uast.ac.ir) از آخرین وضعیت دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در شرف ثبت نام مطلع شوند.