۲۹ عنوان دوره کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور تصویب شد

۲۶ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۹۰۷۱ اخبار دفتر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، پنجاه و پنجمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر کشت‌کار معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد.

معاون آموزشی دانشگاه از صدور مجوز اجرای 29 عنوان دوره کوتاه مدت علمی کاربردی در گروه‌های آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر برای 23 واحد متقاضی در 16 استان مختلف خبر داد و افزود این دوره‌ها ظرفیت آموزش قریب به 2000 مهارت‌جوی واجد شرایط را دارند.

دکتر کشت‌کار اضافه کرد متقاضیان اجرای این دوره‌ها علاوه بر مراکز آموزش علمی کاربردی، سایر مراکز و موسسات آموزشی برخوردار از استانداردهای لازم می‌باشند که به آن‌ها مجوز اجرای دوره اعطا شد.

ایشان در پایان افزود: فهرست مجوزهای صادره دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی نشست مذکور به شرح جدول ذیل می‌باشد، که متعاقباً با صدور موافقت‌نامه رسمی به هر واحد استانی دانشگاه ابلاغ می‌گردد.

عنوان دوره کوتاه مدت

آذربایجان شرقی

مدیریت اجرایی پروژه، مدیریت کیفیت آزمایشگاه براساس ISO/IEC 17025، لوله‌کش، نصاب و تعمیرکار سیستم‏های تبادل حرارت و پکیج شوفاژ گازی

البرز

برنامه‌ریزی احتیاجات مواد (MRP)

بوشهر

آموزش جامع پرینتر سه بعدی، طراحی سه بعدی با نرم افزار سالیدورکس مقدماتی تا پیشرفته

آموزش الکترودهای جوش و برش

خراسان رضوی

پیرایش درجه 1 موی مردانه، مهارت‏‌های ماساژ ورزشی، مدیریت کسب و کار

سیستان و بلوچستان

کاربرد نرم‌افزار مالی حسابداری

قزوین

کمک‏‌های اولیه

کردستان

امور اجرایی داروخانه، کمک‏‌های اولیه

مهارت‌‏های مربی‏گری (پداگوژی)، تئوری حریق و خاموش‌کننده‌‏های دستی

گلستان

آموزش مسترینگ، آموزش میکسینگ صدا، کارگاه ریباندینگ (صاف کردن موی سر زنانه)

گیلان

علل‌یابی حریق، فرماندهی عملیات در حریق

لرستان

مهارت‏‌های ماساژ ورزشی

مرکزی

دوره آموزشی موشن گرافیک، مدیریت سبز

هرمزگان

تجهیزات پست برق، نقشه‌خوانی مدارات الکتریکی و برج‌‏های انتقال و فوق توزیع، مشاوره املاک

همدان

سلامت، ایمنی و محیط زیست

یزد

آشنایی با مبانی مقدماتی بورس و معاملات آتی و آپشن

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاع بیشتر از مشخصات دوره‌های یاد شده با واحدهای استانی مربوطه تماس حاصل نمایند و یا از طریق سامانه ساتب (https://sateb.uast.ac.ir) از آخرین وضعیت دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در شرف ثبت نام مطلع شوند.