مجوز اجرای ۳۷ عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضامحور صادر شد

۰۴ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۷ کد : ۵۹۷۶۶ اخبار دفتر

پنجاه و هفتمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به ریاست دکتر اصغر کشت‌کار معاون آموزشی دانشگاه و با حضور اعضای کارگروه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر کشتکار معاون آموزشی دانشگاه از صدور مجوز اجرای 37 عنوان دوره کوتاه مدت علمی کاربردی در چهار گروه‌ آموزشی صنعت، کشاورزی، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر برای 22 واحد متقاضی در 10 استان مختلف خبر داد و افزود: این دوره‌ها ظرفیت آموزش قریب به 2500 مهارت‌ جوی واجد شرایط را دارند.

به نقل از معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی فهرست مجوزهای صادره دوره‌‌های کوتاه مدت علمی کاربردی نشست مذکور به شرح جدول زیر می‌باشد، که متعاقباً با صدور موافقت‌نامه رسمی به واحدهای استانی دانشگاه ابلاغ می‌گردد.

عنوان دوره کوتاه مدت

آذربایجان غربی

کمک‌های اولیه

الگوسازی صنعتی لباس بانوان

البرز

مشاور سلامت

راهکارهای توسعه برندسازی شخصی، طراحی برند در فرانچایزها، فرآیندهای طراحی برند

نرم‌افزار اتوکد مقدماتی و پیشرفته

اصول پایه سوارکاری، پرورش و نگهداری اسب های ورزشی، رفتارشناسی اسب، سلامت، ایمنی و محیط زیست، فیزیوتراپی و ماساژ اسب، نعل‌بندی طبی

اصول مقدماتی مذاکره تجاری، کاربرد نرم‌افزار Photoshop در گرافیک

آشپزی ایرانی، آشپزی ملل، سس و چاشنی، سالادزنی، سرآشپز طلایی هتل

آشنایی با سامانه جستجوگر در شبکه‌های جهانی، مهارت ارتباط موثر

مربی خانه‌های بازی

نرم‌افزار solidwork

خراسان رضوی

مددکاری سوء مصرف مواد

زنجان

امور اجرایی داروخانه

سمنان

نرم‌افزار solidwork، هندسه صدا در خوانندگی پاپ، اصول و فنون مذاکره تجاری، حسابداری تعهدی

مهارت‌های پایه مربیگری کانگ فوتوآ 21 درجه سه

کهگیلویه و بویراحمد

سلامت،ایمنی و محیط زیست (HSE) در واحدهای صنفی (پیشرفته)، سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در واحدهای صنفی (مقدماتی)

گیلان

آموزش الکترودهای جوش و برش، آبکاری فلزات

هرمزگان

رله و حفاظت بخش انتقال، مقررات ایمنی در شبکه‌های انتقال نیروی برق

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاع بیشتر از مشخصات دوره‌های یاد شده با واحدهای استانی مربوطه تماس حاصل نمایند و یا از طریق سامانه ساتب (https://sateb.uast.ac.ir) از آخرین وضعیت دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در شرف ثبت نام مطلع شوند.