صدور مجوز اجرای ۳۶ عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور

۲۲ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۸ کد : ۶۰۰۷۷ اخبار دفتر

مجوز اجرای 36 عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اصغر کشت‌کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: پنجاه و هشتمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی برگزار شد و در این جلسه مجوز اجرای 36 عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور در گروه‌‌های آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر برای 22 واحد متقاضی در 13 استان مختلف صادر شد که در بین متقاضیان اجرای این دوره‌ها علاوه بر مراکز علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه متقاضیان غیرعلمی کاربردی نیز وجود دارند.

دکتر کشت‌کار افزود: این دوره‌ها ظرفیت آموزش قریب به ۲۵۰۰ نفر مهارت‌‌جوی واجدشرایط را دارند.

وی خاطرنشان کرد: فهرست مجوزهای صادره دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در این جلسه، متعاقباً با صدور موافقت‌نامه رسمی به هر واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از مشخصات دوره‌های یاد شده با واحدهای استانی مربوطه تماس گرفته و یا از طریق سامانه ساتب به آدرس https://sateb.uast.ac.ir از آخرین وضعیت دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در زمان ثبت نام مطلع شوند.

لازم به ذکر است فهرست مجوزهای صادر شده در پنجاه و هشتمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به شرح زیر می‌باشد:

عنوان دوره کوتاه مدت

اردبیل

افسری HSE

اصفهان

کاربرد نرم‌افزار مالی حسابداری،  مهارت مستندسازی در روابط عمومی

طراحی شخصیت، اصول تنظیم قراردادهای تجاری ،گزارش‌نویسی، تاریخ شفاهی، مهارت ارتباط موثر، آموزش مقدماتی پرش با اسب، آموزش کودکان از طریق بازی

خراسان رضوی

ترسیم فنی، کاربرد نرم افزار SAP در تحلیل سازه، کاربرد نرم افزار ETABS در تحلیل سازه

خوزستان

مدیریت رضایت مشتریان، اصول و مبانی کمپین برندینگ و بازاریابی

خراسان شمالی