صدور مجوز اجرای ۲۶ عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور

۰۴ تیر ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۷ کد : ۶۱۷۹۵ اخبار دفتر

مجوز اجرای 26 عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اصغر کشت کار قائم مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: شصتمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی برگزار شد و در این جلسه  مجوز اجرای 26 عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضامحور در گروه‌‌های آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، کشاورزی و فرهنگ و هنر برای 19 واحد متقاضی در 14 استان صادر شد که در بین متقاضیان اجرای این دوره‌ها علاوه بر مراکز علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه؛ متقاضیان غیرعلمی کاربردی نیز وجود دارند.

دکتر کشت کار افزود: این دوره‌ها ظرفیت آموزش قریب به 1900 نفر مهارت‌‌جوی واجد شرایط را دارند.

وی خاطرنشان کرد: فهرست مجوزهای صادره دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در این جلسه، متعاقباً با صدور موافقت‌نامه رسمی به هر واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از مشخصات دوره‌های یاد شده با واحدهای استانی مربوطه تماس گرفته و یا از طریق سامانه ساتب به آدرس https://sateb.uast.ac.ir از آخرین وضعیت دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در زمان ثبت نام مطلع شوند. لازم به ذکر است فهرست مجوزهای صادر شده در شصتمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به شرح زیر می‌باشد:

عنوان دوره درخواستی

آذربایجان شرقی

پنوماتیک پایه ،  هیدرولیک پایه

اردبیل

خطبه شناسی نهج‌البلاغه؛  نامه شناسی نهج البلاغه

اصفهان

عکاسی عمومی

اصول اپراتوری ، سرویس و نگهداری بیل؛  اصول مقدماتی مذاکره تجاری؛  کاربرد نرم افزار مالی حسابداری؛  مبانی و اصول مقدماتی موتورهای دیزل ماشین آلات عمرانی و معدنی

خراسان رضوی

پیرایش درجه 1 موی مردانه

خراسان شمالی