صدور مجوز اجرای ۱۴ عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور

۲۲ تیر ۱۴۰۱ | ۱۰:۱۲ کد : ۶۲۱۸۳ اخبار دفتر

مجوز اجرای 14 عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضا محور صادر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اصغر کشتکار قائم‌مقام رئیس و معاون آموزشی دانشگاه با اعلام این خبر افزود: شصت‌ و یکمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی برگزار شد و در این جلسه مجوز اجرای 14 عنوان دوره آموزش کوتاه مدت علمی کاربردی تقاضامحور در گروه‌‌های آموزشی صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی و فرهنگ و هنر برای 8 واحد متقاضی در 7 استان صادر شد که در بین متقاضیان اجرای این دوره‌ها علاوه بر مراکز علمی کاربردی تحت نظارت دانشگاه؛ متقاضیان غیرعلمی کاربردی نیز وجود دارند.

دکتر کشت کار افزود: این دوره‌ها ظرفیت آموزش قریب به 1203 نفر مهارت‌جوی واجد شرایط را دارند.

وی خاطرنشان کرد: مجوزهای صادره دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در این جلسه، متعاقباً با صدور موافقت‌نامه رسمی به هر واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی ابلاغ می‌شود.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر از مشخصات دوره‌های یاد شده با واحدهای استانی مربوطه تماس گرفته و یا از طریق سامانه ساتب به آدرس https://sateb.uast.ac.ir از آخرین وضعیت دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی در زمان ثبت نام مطلع شوند. لازم به ذکر است فهرست مجوزهای صادر شده در شصت‌ و یکمین جلسه کارگروه آموزش‌های عالی کوتاه مدت علمی کاربردی به شرح زیر می‌باشد:

عنوان دوره درخواستی

آذربایجان غربی

کمک‌های اولیه

اصفهان

پرورش مربی آموزش‌های پیش از ازدواج

باریستا

وکالت تخصصی دعاوی اراضی

وکالت تخصصی دعاوی بانکی

وکالت تخصصی دعاوی بیمه

وکالت تخصصی دعاوی شرکت‌ها و ورشکستگی

خراسان شمالی