نخستین نشست مشترک توسعه آموزش‌های کوتاه مدت علمی کاربردی با فدراسیون‌های ورزشی برگزار شد

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۸ کد : ۵۷۷۰۱ اخبار دفتر

نشست مشترک دفاتر آموزش‌های کوتاه مدت و اداره کل تربیت بدنی دانشگاه جامع علمی کاربردی و فدراسیون‌های ورزشی چوگان، هاکی، موتورسواری و اتومبیل‌رانی و کشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نشست کارشناسی مشترک توسعه آموزش‌های کوتاه مدت با تعدادی از فدراسیون‌های ورزشی کشور برگزار شد.

دکتر میرجمالی (مدیرکل دفتر آموزش‌های کوتاه مدت دانشگاه) در این خصوص اعلام کرد: بر اساس نیازسنجی بعمل آمده و منظور کردن امکان‌سنجی مربوط، از تمامی فدراسیون‌های ورزشی کشور که فاقد مرکز آموزش علمی کاربردی تخصصی بودند، برای هم‌افزایی بیشتر و مشارکت در برگزاری دوره‌های کوتاه مدت علمی کاربردی دعوت به عمل آمد و به جهت محدودیت‌های کرونایی در گام نخست تنها 4 فدراسیون ورزشی چوگان، هاکی، موتورسواری و اتومبیل‌رانی و کشتی به این نشست دعوت شدند.

وی در ادامه ضمن تشریح حدود فعالیت‌ها و اقدامات قابل انجام در حیطه آموزش‌های کوتاه مدت افزود: با توجه به اهمیت نیازسنجی آموزشی در سطح ملی و بین‌المللی و قابلیت‌های بالای فدراسیون‌های ورزشی و دانشگاه جامع علمی کاربردی، این نشست با هدف افزایش سطح تعاملات فیمابین و اجرای دوره‌های کوتاه مدت مشترک در حوزه صنعت ورزش و همچنین ترسیم شیوه همکاری متقابل در آینده نزدیک تشکیل شد.

سپس مدیرکل دفتر تربیت بدنی دانشگاه، به بیان اهم آمار مسابقات و رویدادهای ورزشی برگزار شده مختلف دانشگاه اشاره نمود. یوسف‌پور ضمن اشاره به وضعیت قابل قبول تیم‌های ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سطح مسابقات انفرادی و تیمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به آیین‌نامه نحوه جذب دانشجویان مدال‌آور در دانشگاه اشاره کرد.

در ادامه، سرپرست آکادمی فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی اظهار داشت: اجرای دوره‌های کوتاه مدت و بلند مدت علمی کاربردی در حیطه فعالیت تخصصی فدراسیون‌های ورزشی، برای جامعه و البته بخش ورزش کشور یک ضرورت انکارناپذیر است و این فدراسیون به صورت مستقیم و یا از طریق یکی از فدراسیون‌های دارای مرکز آموزش علمی کاربردی آمادگی همکاری در این خصوص را دارد.

خانم جمالی در ادامه افزود: فدراسیون موتورسواری و اتومبیل‌رانی آمادگی لازم برای طراحی و اجرای مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان و خانواده بزرگ علمی کاربردی را دارد.

دبیر فدراسیون چوگان نیز ضمن بیان تاریخچه مختصری از چگونگی پیدایش ورزش چوگان و جایگاه ایران در ثبت جهانی این بازی ملی در سازمان یونسکو، خواستار همکاری بیشتر با دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور تدوین و اجرای دوره‌های مربیگری چوگان شدند.

دکتر موذن‌زاده در این خصوص افزود، این فدراسیون امکان تدوین و اجرای دوره‌های مربیگری چوگان را با مرکز آموزش علمی کاربردی فدراسیون سوارکاری را نیز دارد.

در ادامه دکتر بهدری (رئیس کمیته آموزشی فدراسیون هاکی) خواستار برگزاری دوره‌های مشترک هاکی و چوگان با محوریت دانشگاه جامع علمی کاربردی شد.

در پایان جلسه، به سوالات، ابهامات و راهکارهای توسعه همکاری‌های مشترک پرداخته و مقرر شد نشست بعدی به صورت اختصاصی در محل استقرار هر یک از فدراسیون‌های مذکور برگزار شود.